ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да разберете дали сте депресирани?

Дали имаме проблеми с психиката, които са породени от стресовото ни ежедневие?

Можете да направите един бърз тест онлайн, за да разберете имате ли някакви проблеми с психичното си здраве. Диагнозите са много – поведенчески разстройства, депресии, тревожност, умерени стресови състояния и т.н. Ако чувствате, че повече време сте в тревожно състояние, притеснявате се повече от друг път – направете тест. Той ще ви покаже дали трябва да отидете на лекар или е време да мобилизирате енергията си и да започнете да контролирате емоциите си.

При какви обстоятелства се прилага лечение за депресия и какво е то?

Симптомите за разстройство на личността включват разнообразие от поведения, като например:

  • Избягването на работа, социални или училищни дейности, поради страх от критика или отхвърляне. Може да се почувствате така, сякаш сте често нежелани в социални ситуации, дори когато това не е така. Това се получава при хора със смущения на личността, защото имат нисък праг за понасяне на критика.
  • Ниско самочувствие
  • Самоизолация

Когато се намира сред хора, човек със смущение на личността се притеснява да говори от страх да каже нещо погрешно. Той е свенлив, понякога заеква или говори бързо и неразбираемо. Изпитва неудобство сред много хора и се чувства не на място. Ако някой изкаже мнение, че той е срамежлив – приема се като критика или нехаресване, дори да е казано по добродушен начин и без конфронтация. Лесно раздразнителни са.

Какво причинява паническо разстройство?

Точната причина за паническото разстройство (ПР) не е напълно изяснена, но има проучвания, които определят като причини комбинация от фактори. Тук се включват биологичната и околната среда, като например:

Семейната история

ПР често се появява при няколко члена от една фамилия. То може да бъде наследено от единия или двамата родители. Например, както детето наследява цвета на очите и косата от родителите си, така наследява и техните генетично заложени заболявания.

Аномалии в мозъка

Паническото разстройство може да бъде причинено от проблеми в някои части на мозъка.

Злоупотреба с вещества

Злоупотребата с наркотици, лекарства или алкохол може да допринесе за паническо разстройство.

Много стресов начин на живот

Непрекъснато напрежение около вас в работата ви, сред близките ви, при шофиране и нередовното и нездравословно хранене означава, че водите много стресов начин на живот и това може да увреди психиката ви. Също така ПР може да се отключи при загуба на много близък човек.

 

 

5 много важни предимства на високото самочувствие

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *