Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бързо овладеният стрес нанася по-малко вреди на здравето

Виене на свят, прилошаване, сърцебиене, потене

стрес Симптомите са много, а причината е една – стрес. Той така се е загнездил в ежедневието, че смуче от човешката енергия и разваля отношенията между хората. Човек трябва да се справя с него, и то в най-кризисни моменти.

Успокояване на сърцето

Неприятните и лоши моменти дебнат всеки. Когато ученик сменя училището, защото семейството се мести, той изпитва стрес. Стресиран е и когато родителите му се развеждат. Ако подчинен се яви при шефа си и получи поредната порция обиди, изпитва същото – силен стрес.

Внезапните гадости се случват, но ако се овладее техниката за контрол на сърдечния ритъм, положението ще се подобри. Това се постига с концентрация.

Момиче обяснява как се справя: „Като съм стресирана, влизам в сърцето си и говоря на малката фея, която е в него. Тя ми казва, че всичко ще мине добре, и понякога ми дава указания какво да кажа или да направя. “ Всеки иска да има малка фея. Но този метод ще се стори странен на някои. За тях има друг, стига да са с богата фантазия.

Проблемите ли пречат, или им се връзваме

Хроничният стрес е бреме на ежедневието, защото предизвиква тревожност и депресия и оттам всичко отива надолу. Той има негативни последици, които са общоизвестни: безсъние, бръчки, високо кръвно, сърцебиене, болки в гърба, кожна реакция, повтарящи се инфекции, сексуална немощ. Засяга и човешките отношения: раздразнителност, загуба на способност да изслушваш, спад на концентрацията, затваряне в себе си. Стига се и до зацикляне в дадено емоционално състояние. И всичко това – ако човек не знае как да се разтовари от стреса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *