Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

8 ефективни техники за повишаване на сексуалното ни желание

сексуално желание, сексуалност, интимно, либидо,

1. Без чувство за вина

„Технически“ проблеми в сек­са се случват на всеки. Това не е нещо сериозно, а просто мо­ментна трудност, която трябва да бъде преодоляна спокойно. Стресът е враг на секса, така че простете си бързо и гледайте напред.

2. Повече фантазия

Освободете фантазията си и се осмелете да изпратите палаво съобщение по мобил­ния телефон, сложете голямо огледало в спалнята, проме­нете бельото си – всяка идея за разнообразяване на интим­ния живот е добре дошла и ще повиши желанието за секс.

3. Четете по въпроса

Познанията ни по Кама Сутра всъщност са много слаби. Обикновено се огра­ничаваме до три-четири пред­почитани пози и нямаме пред­става от какво се лишаваме, като не опитваме други. Има много гидове по секс, които с хумор и добро настроение ще ви разкрият непознати тайни на удоволствието.

4. Освободете спирачките

Върху нашето традиционно възпитание често тегне мо­ралното осъждане на секса заради самия секс, заради удоволствието. Но лекарите казват друго – удоволстви­ето повишава имунитета и поддържа тялото във форма. Мислете повече за себе си и дайте воля на истинската си природа.

5.  Благоприличието пречи

Мастурбирането си остава за повечето хора едно самотно удоволствие, но неговата роля всъщност е по-голяма. То може да бъде практику­вано в двойка и всеки да се стреми към оргазма пред очите на другия, като на сце­на. Това има мощен ефект на афродизиак и не бива да се възприема като егоизъм, а и нищо не пречи с другата ръка да създадете наелектризиращ физически контакт.

6. Взаимни масажи

Любовният диалог минава през опознаване на тялото на партньора. Няма по-добър начин за това от нежния ма­саж, който подсказва кои са местата на най-голямо удо­волствие – така наречените ерогенни зони.

7. Еротични филми

Защо си забранявате това удоволствие? От леката ероти­ка до откровеното порно лесно ще намерите вашите филми, които ще създадат горещо на­строение в леглото.

8. Край на рутината

В класическата сцена, в която семейна двойка прави любов в семейната спалня през уикенда, няма нищо лошо, но така ли искате да бъде резю­миран сексуалният ви живот? Много двойки се притесняват от присъствието на децата, из­тощава ги професионалната умора или просто имат по-кон­сервативно мислене. Всичко това може да се промени. На­правете усилието да се срещ­нете на друго място, а защо не и в обедната почивка?

 

 

Защо мъжете губят ерекция?

 

 

Просталек е съюзник на простатната жлеза – ПРОСТАЛЕК от Zona Pharm

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *