Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да отслабнем с масло от грейпфрут

Етеричните масла могат да съдействат на хората, желаещи да стопят излишните си килограми. Вдишването на масло от грейпфрут например намалява апетита 6 пъти!

greyНе се отчайвайте, ако досегашните ви опити за отслабване с всякакви диети са се провалили. Може би тайната не е в отказа от определени храни, съветват от medikforum.ru. Опитайте да решите проблема си с помощта на ароматите. Британската специалистка по ароматерапия Южени Кутюр например смята, че част от ефирните масла действат потискащо върху апетита.

Етеричните масла имат съществено въздействие върху живота ни – това е тезата на Южени Кутюр. Тя обобщава, че маслата могат да повишат настроението, да помогнат за релакс, да съдействат за концентрация на мисленето или обратно – за разпускане. В тази връзка вероятността маслата да имат влияние върху апетита и храненето ни е напълно правдоподобна. Вдишването на определени аромати ни помага да контролираме апетита си и да преодоляваме гладните спазми, заради които е провалена не една диета.

На тези, които искат да отслабнат, специалистите препоръчват грейпфрутовото масло. Носете флакончето си с грейпфрутово масло в чантата и правете 3 до 6 дълбоки вдишвания до 6 пъти в рамките на деня. Специалистите по диетично хранене впрочем препоръчват грейпфрута в много диети. Този цитрусов плод има завидно нисък гликемичен индекс. Съдържа фибри, които се преработват в организма продължително време. По тази причина усещането за ситост се съхранява продължително време. Съществуват изследвания, че същият ефект може да се постигне и с маслиново масло.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *