ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ФЕЛОРАН ГЕЛ / FELORAN GEL

Съдържа диклофенак натрий, хипромелоза, макрогол-7-глицерол кокоат, изопропилов алкохол, аромат зелен чай, вода.

product_2883Предназначение

Лекарствен продукт за външно приложение. ФЕЛОРАН ГЕЛ 5% е медикамент от групата на нестероидните противовъзпалителни средства. Действа обезболяващо и противовъзпалително.

Гелът е подходящ за облекчаване на състояния след травми, при които са засегнати стави, мускули, сухожилия и меки тъкани. Помага при изкълчване и навяхване, травми в спорта. Ефикасен при болки и отоци в крайниците от различен характер; действа при артритни болки.

Приложението на ФЕЛОРАН ГЕЛ постига облекчаване на симптоматиката в рамките на 7 дни. Ако това не се случи е добре да потърсите лекарска консултация за здравословния си проблем.

Как се приема

Продуктът е за външно приложение. Добър ефект дава комбинираното лечение с фелоран-таблетки и гел.

С неголеми количества гел се намазва проблемното място три-четири пъти на ден. Не е желателно лечението да продължи повече от две седмици при травми или три – при артрит. По лекарска преценка прилагането на медикамента може да бъде и по-продължително от посочения лимит.

Малки дози от гела се втриват внимателно в проблемната зона; препаратът се прилага върху здрава кожа.

Възможни нежелани ефекти

Приложението на ФЕЛОРАН ГЕЛ може да провокира алергични реакции. Има данни за последващ терапията червен обрив, сърбеж, обрив с мехури, дерматити, включително контактен дерматит. Съобщавано е за дразнения по лигавиците на носа и устната кухина, сълзене на очите, оток на гърлото и езика, задух. Пациентите, които се лекуват с този продукт, не бива да излагат на слънце третираните зони от тялото си заради опасност от изгаряне и тежки обриви.

Кога НЕ БИВА да се приема

ФЕЛОРАН ГЕЛ не се препоръчва на деца и подрастващи под 14-годишна възраст

Не използвайте, ако имате алергия към някой от компонентите на медикамента.

Не се препоръчва през последните три месеца от бременността. Кърмачки следва да използват продукта само по изрично лекарско указание, като зоната на гърдите е изключена от третиране.

Продуктът е само за външно приложение. Не използвайте гела при драскотини и открити рани; пазете очите и устата.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни взаимодействия между тази форма на ФЕЛОРАН и други медикаменти. Не третирайте кожни участъци с втори лечебен продукт, докато продължава терапията ви с ФЕЛОРАН ГЕЛ!

Усреднена цена в аптеките – 4 лв за опаковка от 60 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *