Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво поглъщаме за ден при all inclusive

Британски експерти по хранене са били изумени от резултатите при проучване върху храненето на работещите хора по време на отпуск. Данните свидетелстват за тотално нарушение на разумното, особено ако отпускът е организиран по оферти all inclusive.

allНе е тайна масовото преяждане и препиване, особено в първите 24 часа от програмата, отбелязват от medikforum.ru. Британските туристи например се натъпкват за ден средно с 5756 ккал – толкова енергия е достатъчна да се пробяга два пъти мратонската дистанция.

Наблюденията показват също, че през първия ден от отпуска си почиващите изобщо не правят физически усилия: те седят, лежат и ядат. Анкетите, които са били направени в рамките на британското изследване, показват следното разпределение на калориите в рамките на деня: 1117 ккал средно само на закуска; 240 ккал от напитки между закуска и обяд; 1260 ккал на обяд; 425 ккал на следобедна запуска; 2191 ккал на вечеря; 523 ккал от вино, коктейли и други напитки след вечеря.

Специалистите квалифицират тези данни като съсипващи: те доказват, че хората са склонни тотално да загърбят здравия разум и да се натъпчат само при едно хранене с калориите за цял ден. Британските органи по здравеопазване препоръчват на жителите на Острова да се съобразят с научно доказаните лимити на здравословното хранене: приблизително 2500 ккал за мъжете и 2000 – за жените. Подобно потребление на храни гарантира запазване на теглото, като се препоръчва и съчетаване с физическа активност.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *