ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Меню за перфектна и млада кожа: ТОП4

Изберете някои от любимите си храни, използвайте ги всекидневно в своето меню и ще се радвате на перфектна кожа

Искате ли да виждате в огледалото своята кожа перфектна и млада години наред? Следните четири продукта са идеални, за да поддържате вашата кожа хидратирана, защитена от бръчки и дерматологични инфекции.

За да се радвате на перфектна кожа
За да се радвате на перфектна кожа…

1. Кокосовото масло е доказано сред най-богатите източници на природно здраве. Лауриновата киселина е мощно антибактериално и антивирусна средство, което ще задържи далеч от вас зарази и инфекции, причиняващи възпаление и пъпки на кожата. Кокосовото масло е богато на натурални мастни киселини и витамин Е. То се използва широко в кремовете и лосионите за тяло, но поначало кокосовото масло е храна и като такава е още по-полезно!

2 Зеленият чай е всепризнат лидер и най-добрата сред напитките. Дори, ако харесвате повече вкуса на черния чай, пийте и зелен всеки ден, защото той е отличен източник на антиоксиданти и уникални фитохимикали. Например, той съдържа веществото L-теанин, което намалява стреса. Също така, зеленият чай съдържа катехини – антиоксиданти с доказани противотуморни и антибактериални свойства, запазващи кожата здрава и млада.

3. Тъмният шоколад ни доставя мастни киселини, флавоноиди и антиоксиданти, които поддържат кожата млада и сияйна. Превъзходният вкус на черния натурален шоколад е приятно допълнение към качествата на антиоксидантите в него. Те помагат за възстановяване на еластичността на кожата, като я предпазват от лющене и вредното въздействие на слънчевите лъчи.

4. Семките на слънчогледа, тиквените семки, както семената от всякакъв вид са подходяща грижа за кожата отвътре и отвън. Във всички семена присъстват витамин Е, селен, магнезий и протеини. Протеините и селенът изглаждат бръчките по лицето, витамин Е подобрява еластичността в дълбочина, а магнезият намалява стреса прави кожата да изглежда винаги млада – какво повече ни трябва, за да се чувстваме перфектно?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *