ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Анджелина Джоли наложи нова мода на отслабване в Холивуд

Супер слабо, но мускулесто тяло, оформено с безпощадни диети и много фитнес

анджелина Тази мода наложиха световноизвестните звезди Мадона и Анджелина Джоли, които продължават да намират все повече последователни. Манекенката с женствен силует Хайди Клум е направо неузнаваема на селфи, пуснато наскоро в социалната мрежа инстаграм. Сексапилната красавица изглежда дълго е гладувала и се е подлагала на изтощителни тренировки. „По-добре яж, вместо да се снимаш“, коментира недоволно неин фен.

Подобно фото публикува и бившата съпруга на Чарли Шийн – Денис Ричардс. 43-годишната актриса толкова е заякнала от фитнеса, че бицепсите и трицепсите й са с размер XXL, което видимо нарушава пропорциите на тялото й.

Откакто Фелипе VI зае испанския престол на 18 юни, красивата му съпруга Летисия направо се стопи. Дали бившата тв журналистка е в добро здраве, или многобройните отговорности на короната убиват апетита й? Както се вижда от последната й официална поява, кралица Летисия е болезнено слаба, с изострени черти на лицето, но с тренирани мускули на ръцете, които видимо се открояват. Явно и тя залита по холивудската мода.

Бритни Спиърс не пожела да остане назад. След като роди двете си деца, поп певицата доста се позакръгли. Наскоро обаче тя засне специална фотосесия за собствената си колекция бельо, която пуска на пазара от септември. На снимките 32-годишната блондинка показва стегнат корем, слаби бедра, супер тънка талия и здрави ръце. „Доста се потрудих това лято“, казва тя, като обяснява, че не е привърженичка на диетите и набляга силно на спорт, йога и танци. Но истината лъсна наяве от папарашки снимки, запечатали Бритни по време на разходка из Лос Анджелис. От тях става ясно, че идеалното тяло е изваяно с фотошоп. Е, нека не й се сърдим. Никой не е съвършен. Дори звездите, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *