Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Недостатъчното количество вода може да причини неразположения

Главоболие, слаба памет и концентрация

пиене вода Когато организмът не е добре хидратиран, това директно се отразява на функционирането на мозъка, тъй като той се състои около 80% от вода. Преди да вземете болкоуспокояващо, опитайте да прогоните неразположението, като пийнете повечко вода.

Суха и старееща кожа. Кожата е най-големият орган на човешкото тяло. Тя първа защитава организма от външните влияния. При липса на вода кожата става суха и набръчкана. Изсушава се и скалпът, в резултат на което се появява църхот. Това отслабва корена на космите и причинява косопад. При достатъчен прием на вода се забавя процесът на стареене, а кожата е свежа и еластична.

Нарушение на сърдечния ритъм. Когато в организма е постъпило достатъчно количество вода, сърцето функционира с нормална скорост и ритъм.

Запек. Добрият прием на вода улеснява храносмилането и предотвратява вредния за здравето запек. Недостигът й забавя работата на Отделителната система.

Костни и мускулни проблеми. Водата има особено значение за ставите. Хрущялните тъкани, които осигуряват движението на ставите, трябва да са снабдени с достатъчно вода. При системен недостиг може да се развият ставни и костни заболявания. По-голямото количество вода се отразява добре и на еластичността на мускулите.

Проблеми с бъбреците. Бъбреците са важна част от отделителната система. Чрез тях от тялото се изхвърлят токсините. За нормалното им функциониране е нужно голямо количество вода, тъй като отровните вещества се извеждат от организма именно чрез водата, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *