Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Каква е най-новата мода в диетите?

Билков чай и суровоядството -модата съществува дори в областта на диетите

билки
И нашето здраве само печели от това.

Покълнали семена – енергия и тонус

Покълването увеличава активността на ферментите, следователно повишава количеството на витамините и минералите. Пшеница, ечемик, соя, ориз… Може да се употребяват отделно и в сложни блюда, сокове и сандвичи. Купете си ги на пазара и в магазина или си ги отгледайте на перваза на прозореца.

Екзотични подправки – укрепване на имунитета

На мода е екзотиката. Толкова по-добре, защото джинджифилът, кърито, канелата и пиперът придават отличен вкус дори на обикновените ястия. При това те притежават силен антисептичен ефект и укрепват имунитета. Само че, ако искате да запазите всички свойства на подправките, трябва да ги пазите сухи и на тъмно. Джинджифилът прекрасно се съчетава с пържени скариди, кърито – с ориз, а анасонът, който помага за по-бързото усвояване на храната, подхожда на екзотичните блюда – индийски и китайски/

Сурови продукти – съкровищница на витамини

В тях се съдържат повече микроелементи и витамини, отколкото във варените. При това суровите продукти се дъвчат по-дълго, следователно се храните по-бавно и поглъщате по-малки количества. Полезно е всеки ден да изяждате по един плод и зеленчук, а веднъж седмично да се глезите с месо или риба, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *