Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какъв чай да пием?

Чаша чай лекува емоционалните рани, облекчава болестите и прави ежедневието ни по-поносимо, дори приятно.

Чаят съдържа полезни антиоксиданти, които помагат за лечение на организма. Укрепва имунната система, повишава умствената дейност, понижава нивата на хормоните на стреса и ви помага да заспите.

Разберете сега кой чай най-добре отговаря на вашите емоционални и физически нужди в даден момент!

Нуждаете се от бърз прилив на енергия? Пийте черен чай. Черният чай съдържа кофеин и е добър за тези от вас, които искат да намалят на кафето, но все още се нуждаят от енергиен тонус. Силният аромат ще съживи сетивата ви и ще получите допълнителни стимули за работа през останалата част от деня.

Искате ли да се чувствате здрави и освежени? Опитайте белия чай. Той има най-малко количество кофеин и съдържа най-много антиоксиданти. Тъй като това е най-малко преработеният чай,  в сравнение с другите видове, той има лек аромат, който не се натрапва.

Нуждаете се от намаляване на стреса? Опитайте зелен чай. Той е с естествен, тревист, неутрален вкус, който е идеален за намаляване на стреса. Освен това не е зареден с толкова кофеин като черния чай.

Имате нужда от творческо вдъхновение? Опитайте индийския Chai Tea. Той е с многообразна вкусова палитра, съставена от различни подправки и нюанси. Независимо дали ви се пие чист или с малко сметана и мед, опитайте този чай и го имайте у дома на една ръка разстояние за дните, в които ще ви трябва творчески стимулатор.

Опитайте плодово-ароматизиран чай, за подобряване на настроението или за облекчаване на настинка. Портокалов чай, лимонов чай, малинов чай – възможностите са безкрайни. Пийте за възпалено гърло, болки в тялото и като цяло при всяко неразположение.

Необходимо е да утолите жаждата си? Опитайте студен чай ООлонг или чай от ечемик. Чаят оолонг, който е направен от листа, приготвени чрез частично ферментиране, преди да бъдат изсушени, спада някъде по средата между зеления и черния чай. Той може да задоволи жаждата ви в горещия ден.

Най-много пийте билков чай! Независимо какви билки предпочитате – това е чай, който ви донася много ползи. Мента, лайка, липа, шипка – даровете от нашата природа са безценни лечители!

 

9 предимства на чай от лайка за кожата и тялото

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *