ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Светица дарява изцеление на болни от рак

Мощите на светицата, помогнала за чудното изцеление на болни от рак се съхраняват в Зографския манастир

Многобройни са описанията на случаи, при които света Матрона Хиоска се явява насън при тежко болни, дори с диагноза рак в последен стадий и те оздравяват като по чудо. Всички разказват едно и също: в съня си виждат монахиня в тъмна роба да се появява до леглото на болния и прави нещо с главата му. След това му казва, че вече е здрав и когато се събуди, от болестта няма и следа. При последният документиран от монасите в Зографския манастир случай, светицата дарила изцеление на безнадеждно болен от рак мъж, когото лекарите вече отписали, пише „Стандарт“, като цитира йеромонах Висарион Зографски.

Света гора – Зографския манастир
Света гора – Зографския манастир

Мощите на света Матрона Хиоска се съхраняват в Света гора и то в крепостта на българщината – Зографския манастир. За жалост достъпът до тях е затруднен, поради ограниченията, налагани от канона. Непоколебимите правила на монашеската общност, които не признават изключения, не допускат присъствието в Атон на много хора едновременно и забраняват жени да стъпват там, макар свещената земя да е посветена на Божията майка.

Животът на светицата от гръцкия остров Хиос е обвит в легенди, според които, тя е вършела чудеса, като помагала на безнадеждно болни да оздравеят. През XVII век мощите на светицата са плячкосани от османски владетел, но благодарение на безкористния жест на една християнка, те са върнати и днес се намират в българския манастир.

Света Матрона дарява изцеление на вярващите, болни от рак и други тежки и нелечими заболявания, и за това свидетелстват разказите на благодарни хора от Българи, Гърция и други близки и далечни страни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *