ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Още 3 храни, които треньорите на звездите не препоръчват

Според Юми Лий, която е работила като личен треньор на Джесика Алба, не е важно какво, а колко

храна полезна

И все пак, храните от този списък не са нещо без което вашето здраве ще пострада, даже напротив

Пържено

Треньорът Джонатан Рос се кълне, че пържените храни са абсолютно пагубни за организма. Това се дължи най-вече на количеството трансмазнини в тях, които не са полезни не само за хора на диета, но и за всеки, който желае да бъде здрав.

Според Джаки Уорнър с нарастване на възрастта ние трябва да се откажем от млякото. Тя препоръчва, ако не можем да консумираме кафето или мюслито без този продукт, да заложим на соево, мляко от лимец, от кашу, от бадеми и други. Джаки предупреждава, че в повечето кисели млека има добавена захар, която се изключва при всяка диета.

Дейвид Кирш е известен с това, че поддържа формата на Хайди Клум.

Неговият съвет е да се придържаме към безглутенова диета. Той казва, че трябва от менюто да се изключат напълно палачинки, вафли, кифли и повечето зърнени култури. Според него освен заради мазнините в тях тези храни трябва да се отбягват и защото отнемат от енергията на организма.

Маргарин

Джареддел Бене казва, че маргаринът е номер едно в черния списък. Причината е в това, че той е пълен само с „празни калории“ и има трансмазнини, които са възможно най-лошите мазнини за консумация. По-добре е да се консумира масло, отколкото маргарин. Разбира се, в много малки количества, ако възнамерявате да слабеете.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *