ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Болен от псориазис: Тези 5 неща ми помогнаха!

Псориазисът е нелечимо заболяване, но всеки, който страда от него, може да облекчи значително състоянието си. Пациент, който е болен от псориазис от 20 години, споделя какво му помага.

1. Глад

Гладувах в продължение на 4 дни. Почти цялата ми кожа се изчисти. За съжаление не издържах повече време. Бях уверен, че след 8—10 дни (имам умерен брой неголеми петна) напълно ще се изчистя. Но нямах psoriazis lechenieдостатъчно воля за това.

2. Диета

Неведнъж спазвах различни диети. Забелязах следната зависимост: колкото по-малко калории има, толкова по-малко са обривите по тялото. Псориазисните петна намаляват още повече, ако менюто включва по-малко мазно месо, солена риба, печени храни и консерви (в това число зеленчукови и плодови).

Алкохолът влияе различно и според сезона (разбира се, ако се консумира в умерени дози). Може да е странно, но пиенето на алкохол през лятото (лично при мен) помага за разсейването на петната. Най-важно за храненето е последният прием на храна да бъде до 19.00 ч.

3. Пълноценен сън

Личният ми опит показва, че ако легна да спя (през седмицата) до 23.00 ч. и сутринта се събудя без будилник, т.е. когато съм отпочинал пълноценно, псориазисът намалява.

4. Краткотрайно физическо натоварване

Веднъж на ден се занимавам с физически упражнения, така че натоварването на мускулите да продължи поне 5-10 минути. Заех се с това, след като помогнах на един приятел в разместването и качването на мебели до третия етаж. Забелязах, че псориазисът намалява при краткотрайните (мак-симум 20—30 минути), еднократни (един път на ден), но големи (до изпотяване) физически натоварвания.

Останалите опити с физкултура и спорт или не доведоха до резултат, или усложняваха протичането на болестта.

5. Унищожаване на инфекциите

Унищожаването на инфекциите на пикочно-половата система, на носната и устната кухина дава прекрасен резултат: прилив на сили, засилване на имунитета и тонуса, което възпрепятства развитието на псориазиса.

Изводи:

Всички инфектирани рани трябва да заздравеят.

Яжте по-малко (като начало опитайте да спазвате диета ), рядко консумирайте мазно месо, въздържайте се от печени храни, солена риба и консерви (включително плодови и зеленчукови). Важно е да пиете колкото се повече течности, да се храните предимно с пресни плодове и зеленчуци и да не ядете след 19 часа.

Лягайте да спите рано и ставайте, когато сте си отпочинали, а не когато будилникът ви събуди.

Занимавайте се с физически упражнения до изпотяване по 20-30 минути всеки ден.

Можете да изпробвате и новия лосион ИН ДЕРМА, който помага при псориазис и други кожни проблеми!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *