Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Опитайте чая за отслабване на доктор Дюкан

През последните години д-р Дюкан беше издигнат в култ от едни, цитирайки го и следвайки режимите му с благоговение

дюкян В същото време оплют и заклеймен от други, обвиняващи го в създаване на хиперпротеиноба диета, която крие множество рискове за здравето. Последният гаф на диетолога беше предложението му като част от кампанията за борба със затлъстяването сред младите във Франция. Според Пиер Дюкан на всички зрелостници със здравословен индекс на телесната маса да се дават допълнителни точки на матурата. Неговото изказване предизвика такава бурна реакция и обвинения в дискриминация, че лекарската комисия реши официално да изключи Пиер Дюкан от редиците си.

Напук на всичко това обаче специалистът по хранене продължава да се подписва като доктор, защото все пак не могат да му отнемат дипломата, и публикува нов вариант на известната си диета. С малки промени, но обещаващи големи резултати.

Както и в първия вариант на диетата на Дюкан, овесените трици са задължителна част от менюто на отслабващите. Те трябва да се консумират всеки ден. Най-добре по лъжица и половина-две на ден. Може да са част от специалните овесени питки, които препоръчва диетологът, или разбъркани в чаша обезмаслено кисело мляко.

Д-р Дюкан предлага и рецепта за специален чай за отслабване, който обаче да си приготвяте сами вкъщи. 15 г листа от зелен чай се запарват в 1 литър вода, добавят се щипка лют червен пипер и сокът от един лайм. Ако напитката има прекалено неприятен вкус за вас, диетологът разрешава да я подсладите единствено с изкуствени подсладители, но трябва да сте наясно, че много от тях крият рискове за здравето, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *