Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

„План М“ – диетата на холивудските звезди

Кейти Пери и Кели Озбърн са нагледно доказателство за ефекта от звездната диета с гъби

Диета с гъби топи мазнините само по бедрата и талията на холивудските звезди. Пред британския таблоид Daily Mail Кейти Пери и Кели Озбърн са единодушни: диетата има принос за техните перфектни мерки. С нея само за 2 седмици е възможно да се свалят излишните килограми бързо и лесно и да се извае съблазнителна фигура. При това се топят най-забележимо мазнините само в критичните места – бедра и талия, обаче за разлика от друг тип диети, размерът на гръдната обиколка остава непроменен.

Диета с гъби
Диета с гъби

Хранителният режим на звездите, наречен „План М“ (на английски: Mushrooms – гъба), печели все повече фенове. Мнозина са съгласни да включват по-често в своето меню вкусния деликатес, а и самата диета е неангажираща. Просто трябва да се откажем от месото за 2 седмици и по един път на ден – на обяд или вечеря, да се консумират гъби.

Храната през останалото време трябва да бъде от леко месо и зеленчуци. Както и при другите диети се пие повече вода, а алкохолът категорично се избягва. Няма ограничения в начина на приготвяне на гъбите: на пара, варени или печени, на супа, каша или салата, но не и пържени, защото качват калориите. Рецептите не са важни толкова, колкото ефектът след диетата.

Гъбите създават усещане за ситост, утоляват глада и са невероятно полезна храна. Протеините в тях осигуряват необходимата енергия за деня. Важно предимство е наличието на антиоксиданти, които възпрепятстват отлагането на холестерол и ензими, разграждащи мазнините. Само с една порция супа от гъби може да си осигурим дневната доза витамини А,С, В, D и Р, микроелементи желязо, фосфор, калий, калций, цинк, йод и други. Диетата с гъби на холивудските звезди не се препоръчва за хора с алергии и здравословни проблеми.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *