Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За пушачи – прочистване на белите дробове от катрани!

Ако сте пушач или бивш пушач, трябва да използвате методи за прочистване на дробовете си, в които се натрупват катрани от тютюнопушенето.

Повечето лекари смятат, че щетите на белите дробове ще бъдат излекувани постепенно с течение на времето. За щастие има и други средства, които могат да помогнат както за възстановяване на организма след отказване от цигарите, така и за настоящи пушачи, които искат да подобрят здравословното си състояние.

Вярно е, че има някои народни рецепти за лечение, но те имат едно неудобство – причиняват силна кашлица, с която се очаква да отделяте натрупаните катрани във вид на секрети (храчки).

Първо започнете с дихателни упражнения сутрин. Преди да запалите цигара с кафето излезте на балкона или застанете пред широко отворен прозорец и правете дълбоко дишане.

След това изпийте една чаша топла вода със сока от половин лимон – изключително полезна пречистваща организма течност.

След това си направете чай, като изберете от тези няколко билки, които са с подчертано отхрачващо и очистващо действие за белите дробове – риган, живовляк, мента или лобелия. Изсушените листа от растението се запарват по следния начин – 2 супени лъжици в 500 мл вода се кипва, маха се от котлона и се оставя да изстине 15 минути, след което се прецежда и изпива на два пъти през деня след хранене. Също така започнете да си правите лечебно вино с билки. Следвайте линка за рецептата.

Пушачите понякога си мислят, че като запалят цигара ще облекчат кашлицата. Това е така, защото малките власинки, наречени реснички в гърлото се парализират от цигарения дим. След като спрете да пушите, те започват да вършат работата си отново. Резултатът е повече кашлица. Да се ​​научите как да прочиствате дробовете си ще редуцира пристъпите на кашлица и ще я облекчи.

Има хомеопатични лекарства,  предназначени за тази цел, които могат да намалят задръстванията и дрезгавия глас и освобождават дишането ви. Това е вид подкрепа, от която имате нужда, дори ако все още пушите. Има лекарства, специално разработени в подкрепа на вашите бели дробове, от които те се регенерират. С тях можете да продължите да пушите без да страдате от кашлица и стягане в областта на гърдите.

Използването на природен хомеопатичен продукт няма странични ефекти, а когато се приема по предназначение може да помогне при прочистването на белите дробове и да подкрепи вашето желание да се откажете от гадния навик.

 

Колко никотин има в една цигара?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “За пушачи – прочистване на белите дробове от катрани!

  1. ZLATNA каза:

    chudesna statiq samo che e nepalna koi sa tezi xomeopatichni lekarstva v podkrepa na belite drobove kakto e napisano v kraq na statiqta da se nadqvam che shte polucha otgovor blagodarq

    • Спасова каза:

      Хомеопатичните продукти се предписват от лекари-хомеопати. Те изслушват всеки пациент и вземат решение, съобразено с цялостното му здравословно състояние. Така че не можете да се лекувате въз основа на препоръки, които не са съгласувани със специалист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *