ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изненадващи причини за главоболие!

Понякога не разбирате защо главата ви пулсира!

Може да е защото сте работили до късно през нощта. В повечето случаи направо вземате болкоуспокояващо, защото наистина не се търпи! Ето няколко изненадващи причини за главоболие, които трябва да знаете, за да ги отстраните и да не се тъпчете с хапчета!

Мобилни телефони

Докато компютърните екрани ви дават по-широка картина заради по-добрия дисплей, клетъчните телефони имат относително по-малък шрифт. Това оказва натиск върху очите и в замяна ви дава силно главоболие.

Липсата на сън

Липсата на сън води до понижаване нивата на серотонин, а те са изключително необходими, за да се чувствате свежи през целия ден.

Носенето на високи токчета

Вярно е и това е научно доказано, че високите токчета водят до главоболие. В допълнение те предизвикват определено количество стрес на мускулите.

Косата на опашка

Това е съвсем разбираемо, ако вие ​​сте работеща жена и не ви харесва косата да пада върху лицето ви. Но трябва да знаете, че конската опашка може да доведе до главоболие, ако дърпате косите си назад много силно.

Правете по-хлабава опашка и прикрепвайте с фиби.

Стресът по време на бягане

Понякога се получава главоболие, докато правите джогинг. Това е главоболие от напрежение на кръвоносните съдове в главата. Ако при вас се случва – правете йога, медитация или плуване.

Яденето на колбаси

Няколко вида храни могат да предизвикат мигрена и колбасите са едни от тях. Те съдържат химикал, известен като тирамин. Това може да причини на кръвоносните съдове да се разширяват и да увеличават притока на кръв в тялото.

Силни миризми

Има силни миризми на парфюми, одеколони и дезодоранти, които в крайна сметка активират нервните клетки в носа. Това стимулира нервната система и причинява главоболия на тези, които имат силно обоняние.

Дехидратация

И най-важната и често срещана причина за главоболието – не сте пили достатъчно вода! Веднага изпийте една чаша вода на екс.

 

Пийте бяло вино! Предпазва от болести!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *