Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте как тази жена запази косата си след химиотерапия!

Англичанка се съгласи на специална процедура при наложилата й се химиотерапия, за да запази косата си. Тя е болна от рак на гърдата, но не иска децата й да се травмират от вида й след тежките лечебни сеанси.

shelyОбикновено си представяме болните от рак плешиви, това е една от последиците от химиотерапията. Същата участ очаквала и 38-годишната Шели Кейн, която преди около месец научила страшната си диагноза – рак на гърдата. Шели започнала лечение с твърдото намерение да не допусне никаква външна промяна, от която децата й да бъдат травмирани.

Така Шели приела единствения възможен вариант да съхрани косата си; лекарите й предложили по време на химиотерапията да си слага охлаждащ шлем, описват от medikforum.ru. Приспособлението буквално замразява черепа заедно с косата до температура минус 4 градуса. Това е болезнено, но Шели го понася стоически и до момента не е изгубила нито кичур от косата си.

Технологията все пак не е ефективна стопроцентово, но при Шели нещата се получават. Повечето хора на нейно място биха мислили единствено за живота си, но младата жена е загрижена повече за психиката на децата си. “Не искам да мислят за мен като за умиращ човек”, обяснява действията си тя.

За да изпълни докрай плановете си, Шели всяка сутрин грижливо си слага обичайния грим – не иска по външния й вид да се разбере, че боледува. Тя уверява, че позитивното излъчване от страна на спокойните й и щастливи деца действа като лекарство и не й е нужна друга психотерапия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *