Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Българка цери Великобритания от сенна хрема, eто рецептата!

За милионите хора, страдащи от сенна хрема, този плодов коктейл, представен във Великобритания от една българка, обещава истинско изцеление

Сезонните алергии вгорчават живота на хората, страдащи от сенна хрема, но вече има ефикасно средство, което обещава да ги избави тежките симптоми на алергията. Това е коктейл от плодове, които съдържат комбинация от антихистаминови и противовъзпалителни съставки, пише The Daily Mail.

Българка цери англичани от сенна хрема с този коктейл
Българка цери англичани от сенна хрема с този коктейл

Експертът на лондонската фирма „The Juice People“ Адриана Стоянова, която пуска на пазара новия продукт, препоръчва ежедневно  да се пие чудодейния сок сутрин в сезона на цъфтежите – от март до септември. В по-тежки случаи целебният коктейл може да се употребява и през целия ден. Някои хора може да започнат да го пият още преди да настъпи сезонът на полените.

Плодовият коктейл е много по-приятен на вкус и полезен от „сънливите“ антиалергични лекарства, а огромният плюс на този цяр е, че може да си го приготвите сами у дома, акцентират британските медии. Целебната смес включва лимон, ябълка, ананас и джинджифил. Коктейлът е богат на витамин С – най-мощният антиоксидант, контролиращ имунната система. Природните съставки помагат на тялото да се справи най-естествено с алергията, а не само да се потискат нейните симптоми.

Народната медицина разполага с различни средства за противодействие на сенната хрема и нейните симптоми като кихане, сълзящи очи, запушен нос и болезнена подпухналост.

Традиционно се препоръчва мед, лимон, грейпфрут, чай от лайка и други комбинации, но плодовият коктейл с джинджифил действа много по-ефикасно, твърдят от британската фирма.

За да направите чудодейния коктейл у дома, сложете в блендера следните съставки:

– едно парче джинджифил, с размерите на палец

– половин лимон, задължително с кората

– ананас на шайби (около 4 сантиметра дебелина)

– една добре узряла ябълка

В горещите дни може да добавите и лед.

Това средство може би помага за алергията, признава в коментар за британската медия представител на фармацевтичната компания Boots UK, но бърза да подчертае, че лекарствата действат по-бързо. Така че, цяр за сенна хрема има и в природната и в градската аптека – изборът е ваш.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.