Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как да изгаряме калории в градината и то забавно!

Веднъж месечно раздвижвайте тялото си с някой от тези проекти за градината. За да се придържате към плана, отворете календара и предварително разпределете задачите си за следващите месеци -по-вероятно е да следвате решението си, ако го отбележите.

 изгаряне на калориите, отслабване, движение, диети, здравословно хранене, спорт

Подредете каменен бордюр.

Махнете гумения разделител, който очертава границата на цветна­та ви леха, и подредете красив бордюр от камъни. Специализираните магазини предлагат богат из­бор от обработен камък.

 

Направете пътека от плочки.

Поставете плочки в задния двор, които да очертават най-често из­ползвания маршрут от вратата към градината.

 

Подредете инструментите.

Извадете всичко от навеса и наредете вещите на земята. Изхвърлете счупените или ненужни пособия. Съхранявайте сходните предмети заедно (градинарски инстру­менти, гребла, съдове за поливане и т. н.). Ако е необходимо, монтирайте допълнителни закачал­ки и полици, за да подредите инструментите.

 

Пренаредете „мебелировката“.

Придайте нова ви­зия на градината, като определите други места за градинските столове, пейки, масата, поилката за птици и саксиите. Ако сте добри в пространстве­ното планиране, хубаво. В противен случай ски-цирайте плана си на милиметрова хартия. Ще ви се стори, че имате нов двор.

 

Лакирайте верандата.

В зависимост от какъв ма­териал е направена и какъв лак използвате, може да прелакирате на всеки две години, за да предпа­зите дървото от увреждане.

 

Защитете асфалтовата алея.

Специалистите спо­рят относно възможностите за поддръжка на ас­фалта. Но две неща са безспорни: след една пряс­на заливка на настилка алеята ви ще изглежда страхотно, а вие ще сте си осигурили цял след­обед с физически упражнения.

 

ЗЛАТНО ПРАВИЛО

Винаги носете обувки

Знаете ли, че струята от водната пръскачка е до­статъчно силна, за да пореже пръстите на крака­та ви? Без изключения винаги трябва да носите здрави обувки – от моделите с допълнителна поддръжка и гумена подметка – всеки път, кога­то сте на двора, за да предотвратите падания и наранявания. Босите крака, сандалите и джа­панките са забранени. Дори и при добре поддър­жаната трева има прекалено голяма опасност да стъпите на нещо остро.

Допълнително предпазвайте краката си, като обувате подходящи чорапи. Ако чувствителност­та на стъпалата е намалена, сте изправени пред по-голям риск от инфектирана рана, защото може и да не усетите кога сте я получили. Потърсете безшевни чорапи с подсилени пети, които ви стават, без да спират кръвообращение­то и без да се свличат. Вместо памук изберете синтетични материали, които не допускат влага до кожата.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *