Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето кои за признаците за недостиг на ензими

Консумацията на храни с ниско ензимно съдържание води до намалена секреция на метаболитните ензими в организма и нарушаване на тяхната функция, което може да бъде в основата на сериозни здравословни проблеми. Трябва да дадем предимство на суровите и биологично чисти хранителни продукти, богати на ензими. И никога да не забравяме, че доброто им сдъвкване е условие за пра­вилното усвояване на ценните им съставки.

недостиг на ензими, АМИЛАЗА,  ИНВЕРТАЗА, ЛАКТАЗА, ЛИПАЗА, ПРОТЕАЗА,  ЦЕЛУЛАЗА,

Смята се, че дълголетието е обратнопропорционално на количеството ензими, изразходени в храносмителния процес, което логически води до идеята, че оскъдното хра­нене удължава живота. Гладът предизвиква увеличаване на броя на ензимите в организма. Същото се получава и когато се избягва термично обработе­ната храна. Така „спестените“ ензими са на разположение на тялото и готови непрекъснато да го обновяват и лекуват.

АМИЛАЗА – Алергии и непоносимост към някои храни, газове, стомашно разстройство, раздразнено дебело черво, стомашна кандидоза, предменструален синдром, кожни раздразнения, болки във врата и раменете, умора, хипогликемия, депресия.

ИНВЕРТАЗА – Психо-емоционални проблеми, причинени от недостиг на глюкоза за мозъка: промени в настроението, мании, шизофренично поведение, паника, депресия.

ЛАКТАЗА – Храносмилателни проблеми (подуване, газове, колики, диария), алергични прояви, включително астма.

ЛИПАЗА – Чернодробна стеатоза, висок холестерол, хронични възпаления, артрит, псориазис.

ПРОТЕАЗА – Повишена алкалност и свързани с нея проблеми като безпокойство, безсъние, остеоартрит, остеопороза.

ЦЕЛУЛАЗА – Лошо усвояване на храната и произтичащи от това подуване на стомаха, газове, стомашни болки, запек, храносмилателна кандидоза.

 

Какво повишава сърдечните ензими

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *