Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изгаряйте калории, докато се разхождате из квартала

Не е нужно да изкачите Еверест, за да сте във форма, можете да я постигнете и без да напускате квартала си.

изгаряне на калориите, отслабване, движение, диети, здравословно хранене, спорт

Последните проучвания сочат, че ефектът от как­вато и да било умерена физическа активност 30 минути дневно може да се рав­нява на действието на някой от най-ефикасните медикаменти при диабет. Упражненията ви зареждат с енергия, но подобряват настроението ви и чув­ствителността на клетките към инсулина, което им позволява да усвояват по­вече от него, а това понижава нивата на кръвната захар. Раздвижете се с тези прости предложения.

Разхождайте кучето всеки ден.

Стопаните на кучета ходят повече от останалите. Не е изненадващо, че също та­ка са в по-добра форма и имат по-малко подкожни тлъсти-ни според едно американско изследване. Но не всеки се възползва от тази възможност за раздвижване, особено онези, които не извеждат домашните си любимци. Ако ня­мате куче, предложете на съседите си да разходите тяхното или ги придружете на ежедневната им обиколка.

Запишете се като доброволец в приют за животни и разхождайте по едно куче няколко пъти седмично. Повече­то от тези учреждения ще ви позволят да се включите след кратко обучение. Можете да потърсите приют в интернет, като въведете ключови думи.

Метете и плевете пространството пред къщата си всяка седмица.

Навикът да поддържате алеята пред къщата си ще я направи по-приветлива за останалите, ще ви даде възможност да поздравите съседите си, докато я почи­ствате и ще изгори 100 ккал само за 20 минути усилена работа.

Разходете се до пощенския клон.

Отидете със сметката, абонамента за списание или поздравителната картичка до кварталния пощенски клон или дори още по-далече – до централния. Не само ще спечелите от движението, което понижава нивата на кръвната захар, но и ще сте спокойни, че сте плати­ли задълженията си.

Връщайте пеша доставената по погрешка поща.

Случвало се е на всеки да получи писмо, което е адресирано до съседна къща или кооперация. Вместо да изписвате „Сгрешен адрес“ и да го изпращате по пощата, погледнете на то­ва като на възможност за малко раздвижване, чист въздух и общуване със съ­седите.

 

 

Ефективни стратегии за неусетно изгаряне на калории

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *