Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сокът от зелена чушка засилва растежа на ноктите и косата

 Сок от моркови, витаминозна бомба, витамини, моркови, чушки, люти чушки, зелена чушка, здрави нокти, силна коса

Нейният сок съдържа голямо количество силиций, който е необходим за растежа на ноктите и косата. Полезен е и за мастните жлези и слъзните канали.

В комбинация със сок от моркови (от 25 до 50% чушка) този сок се прилага при проблеми с кожата, ка­то резултатите биват значително по-добри, когато се съчетаят с прочистващи процедури, включващи ирига­ции на дебелото черво и клизми.

При метеоризъм, колики и други чревни смущения се препоръчва ежедневното пиене на 500 мл сок от моркови и чушки. Към него може да се включи и също­то количество сок от моркови и спанак, като не е задъл­жително двата сока да се приемат едновременно. Пре­поръчително е пиенето им през интервал от няколко часа, преди или след ядене.Сок от моркови, витаминозна бомба, витамини, моркови, чушки, люти чушки, зелена чушка, здрави нокти, силна коса

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *