Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сокът от репички възстановява лигавиците в тялото

сок от репички, лигавица, възстановяване на лигавицата

Сокът на този зеленчук се добива от неговите листа и корени, като е важно да се знае, че не бива да се пие самостоятелно, защото е много силен и може да пре­дизвика нежелани реакции в организма. В съчетание със сок от моркови, сокът от репички помага за възстановяване на лигавиците в тялото. Действие­то на тази комбинация придобива максимална ефектив­ност, когато се взима един час след изпиването на оп­ределено количество сок от хрян. Сокът от репички успокоява и регенерира лигавиците, както и прочиства тялото от натрупана слуз, която сокът от хрян е разградил.

Една трета от разглеждания сок съдържа калий, а останалите две трети – натрий (една трета), желязо и магнезий. Последните играят решаваща роля за възста­новителния ефект на сока върху лигавиците.

В повечето случаи не се налага прибягването до хи­рургическа намеса, за да се отстрани слузта от сину­сите. Когато такава се извърши, може да се премахне значителна част от слузта, но в крайна сметка резул­татът от операцията може да е отрицателен. Затова ка­то алтернативно лечение може да се използва стрит хрян. Причината за образуването на излишна слуз е консумацията на прекомерно количество мляко и на храни, съдържащи концентрирана скорбяла (тестени, захарни продукти и др.).

 

 

 Суров калиев бульон „взривява“ енергийно тялото ви

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *