Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти за отслабване с магданоз

Лесно отслабване с магданоз

Има няколко варианта на магданозена диета, сред които можете да си изберете най-удобен и подходящ за вас. Подборката е на www.otvetin.ru.

отслабване с магданозВариант №1: без особени хранителни ограничения отслабване с магданоз. Преди всяко хранене се приема магданозена отвара. Прави се така: две супени лъжици корени и листа от магданоз се заливат с две чаши вряща вода. Похлупва се съдът и се оставя за 12 часа, след което отварата се прецежда. От тази отвара се вземат по две супени лъжици половин час преди всяко хранене.Тази отвара помага да се изхвърлят излишните соли, да се подобрят чревната перисталтика и функциите на черния дроб, бъбреците, стомаха; съдейства за редукция на теглото.

Вариант №2 : магданоз на всяко хранене. Ето примерню меню: Закуска – кафе с нискомаслено мляко, едно варено яйце и корени от магданоз. Втора закуска – една голяма ябълка. Обяд – 100 грама варени пилешки гърди с корени от магданоз. Вечеря – 200 грама извара и чаша кисело мляко. Тази диета не бива да се поддържа повече от три дни. Не е подходяща за хора с болни бъбреци.

Вариант №3: ограничено хранене+магданоз. Закуска – кафе с малко захар, без мляко. Втора закуска – варено яйце и една супена лъжица настърган корен от магданоз. Обяд – 100 грама риба или варено пилешко месо и настърган корен от магданоз. Следобедна закуска – кафе или чай със 100 грама кашкавал. Вечеря – чаша кисело мляко.

Ще се решите ли?! Очевидно за спазването на тази диета се иска характер!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *