Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пречистете белите си дробове с домашен сок от смърчови шишарки!

Онези от вас, които се оплакват от белодробни проблеми, могат да си приготвят специален домашен сок от смърчови шишарки. Сокът се препоръчва при бронхит, пневмония, кашлица, настинки и туберкулоза. Течността се използва и за пречистване на белите дробове от катраните вследствие на пушене и вдишване на всякакви изгорели газове.

Как можем да си направим сок от шишарки?

Използвайте узрели шишарки, на които са им паднали семената. Имайте предвид, че трябва да ги откъснете от prechistvane na belite droboveдървото, а не да събирате тези, които са паднали на земята. В стъклен или емайлиран съд наредете слой шишарки, слой захар, като последният ред трябва да е от захар. Затворете съда и го съхранявайте на тъмно. След около седмица-10 дни шишарките ще пуснат сока си. Тогава сложете сместа да ври на тих огън за 40-50 минути. От време на време съвсем леко трябва да притискате шишарките с решетъчна лъжица. Отстранете съда от котлона и оставете сместа да се охлади и шишарките да се утаят. Изцедете готовия сок .

Как се пие?

Пийте от лечебния сок по 3 пъти на ден – 30 минути преди закуска, обяд и вечеря. Направете си напитка от 1 ч.л. сироп от шишарки, 1 ч.л. мед и 200 мл топъл чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *