ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Суров калиев бульон „взривява“ енергийно тялото ви

Много зеленчуци са богати на калий. Сред тях са морковите, целината, магданозът и спанакът. За пълно­то абсорбиране и асимилиране на калия от организма соковете от тези зеленчуци трябва да бъдат сурови и неразредени.

суров калиев бульон, калий, фосфор, моркови, целина, магданоз, спанак

Органичните минерали и соли в тази смес съдържат целия спектър от елементи, които са необходими за ор­ганизма. Ефектът от калиевия „бульон“ за снижаване на високата киселинност в стомаха е наистина забеле­жителен. Може би не съществува по-пълноценна хра­на за тялото от тази комбинация.

Когато не е възможен прием на твърда храна, суро­вият калиев бульон може бързо да възвърне тази спо­собност. Тази смес може да се използва успешно при възстановяване след боледуване и можем само да се учудваме защо болничните заведения не включват ка­лиевия „бульон“ в диетата на своите пациенти.

Някои хора не харесват вкуса на калия в соковете. Все пак трябва да имаме предвид, че когато тялото се нуждае от живи атоми, които са крайно необходими за възстановяване на клетките и тъканите на тялото, вкусът на сока не е от съществено значение.

Както споменахме и преди, няма лекарство, което да достави на тялото живи органични атоми, витамини и хормони, които са незаменими за регенерацията му. Тези елементи могат да се осигурят изключително чрез суровите зеленчукови сокове.

Атомите, участващи в изграждането на клетките и тъканите, представляват минерални и химични елемен­ти. Нашите жлези, органи и на практика всяка част от организма ни са комбинация от тези атоми в определе­на пропорция. Поради това ние сме в състояние да раз­берем кое съчетание от химически и живи минерални елементи в храната ни, и в частност в соковете, може да даде на съответните части в тялото необходимите им хранителни вещества.

Повече по въпроса вижте в книгата на д-р Н. Уокър „Лечебни сурови плодови и зеленчукови сокове“

 Комбинирането на тези две храни ви гарантира защита от инфаркт!

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Суров калиев бульон „взривява“ енергийно тялото ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *