Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това са храните, които горят най-много мазнини!

Прищявката да правите диети, които включват глад и драматично намаляване на теглото, не е нито здравословна, нито устойчива. 

Гладуването води до драстичен спад в скоростта на метаболизма и тялото ви започва да съхранява малкото, което консумирате под формата на мазнини, за да се бори с липсата на хранителни вещества. Когато се опитвате да отслабнете, яденето на правилните храни е от изключително значение! Тук ви посочваме тези храни, които ще ви помогнат да стопите излишните си килограми, а така ще бъдете и по-здрави!

Протеините

Висококачествените протеини са тези храни, които осигуряват прилична порция протеини, оставайки с ниско съдържание на мазнини. Примери за това са белтъците на яйцата, птичето месо, крехкото червено месо, рибата и бобовите растения. Консумирането на тези храни увеличава метаболизма на тялото, което означава, че се изгарят повече калории в покой.

Добрите мазнини

Незаменимите мастни киселини, известни също като „добри мазнини“, се намират в ядките, семената и мазната риба като пъстърва, скумрия и сьомга. Незаменимите мастни киселини, включително добре известните омега-3 дават много ползи за здравето. Те поддръжат тъканите и насърчават оптималното функциониране на мозъка. В допълнение към тези ползи, есенциалните мастни киселини помагат на тялото ни да обработва мазнините и ги отмива от организма.

Витамин С

Плодовете са най-добрия източник на витамин С. Те са портокали, домати, мандарини, лимони – жълти и зелени, грейпфрут, гуава и папая. Консумирането на тези плодове увеличава производството на карнитин – аминокиселина в организма. Тази киселина оказва влияние при обработката на мазнини и активното им разреждане, за да бъдат транспортирани и изхвърлени от тялото.

Лютите чушки

Всички люти чушки съдържат капсаицин, който има термогенни свойства. По същество, това означава, че има способността да повиши температурата на тялото и така дава на метаболизма ви здравословен тласък до 20 минути след консумацията.

 

Това са 8-те най-важни тайни за отслабване!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *