ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

УРОРЕК / UROREC

Съдържа силодозин, прежелатинизирано царевично нишесте, манитол, магнезиев стеарат, натриев лаурилсулфат, желатин, титанов диоксид (E171)

Предназначение

urorekУРОРЕК е продукт за мъже със затруднения при уриниране – трудно стартиране на процеса, частично задържане на урина в мехура, чести позиви за уриниране. Най-често това са последици от хиперплазия (уголемяване) на простатата. Приемът на продукта улеснява освобождаването на пикочните пътища и облекчаване на симптоматиката чрез отпускане на гладката мускулатура.

Как се приема

УРОРЕК е медикамент, чийто прием следва да се консултира с лекар и да бъдат следвани неговите указания. Стандартната доза при хронични проблеми е една капсула от 8 мг дневно. Капсулата се гълта цяла с вода, по време на хранене. За предпочитане е това да става в едно и също време.

При пациенти с бъбречни проблеми е по-добре да се препоръча капсул-дозировка от 4 мг. Условията на прием са същите.

Възможни нежелани ефекти

Основният страничен ефект, който приемът на УРОРЕК дава, е силно редуцираното количество сперма при полов акт. Този проблем е преходен и нещата се нормализират, когато се прекрати лечението с продукта.
Друг неприятен синдром е замайването и усещането за слабост; пациенти съобщават често за световъртеж при изправяне от седнало или легнало положение, възможни са и припадъци.

Лечението с УРОРЕК причинява в много от случаите невъзможност за поддържане на нормална ерекция и отслабване на сексуалното желание. Съобщавано е за гадене и повръщане, пресъхване на устата, запушен нос, диария. Ако пациентът има офталмологичен проблем или му предстои лечение на катаракта, приемът на УРОРЕК следва да бъде консултиран заради отраженията, които медикаментът дава върху функционирането на зрителния апарат.

При установяване на описаните последици или други, които се свързват с приема на УРОРЕК, лечението с този медикамент трябва да бъде обсъдено със специалист.

Кога НЕ БИВА да се приема

УРОРЕК не се препоръчва за лечение на пациенти под 18-годишна възраст.

Не се лекувайте с УРОРЕК, ако ви е известно, че имате алергия към някоя от съставките му.

Пациенти, на които предстои операция от катаракта (перде), на всяка цена следва да уведомят офталмолога в случай че приемат или наскоро са приемали този медикамент. Възможно е по време на операцията да изгубят мскулния тонус на ириса си, което е проблем.

Ако пациентът работи за дете, продължителността на прием на УРОРЕК трябва да се сведе до минималната с ефект. Продуктът създава проблеми при сексуално общуване – качество и продължителност на ерекцията, количество на произведената сперма. При преустановен прием на продукта тези функции се възстановяват.

Тежките чернодробни или бъбречни проблеми правят приема на УРОРЕК невъзможен. При бъбречни заболявания от по-лек характер е допустимо лечение с редуцирани дози и под лекарски контрол.

Не вземайте УРОРЕК, ако страдате от световъртеж или получавате припадъци поради друг здравословен проблем.

Взаимодействие с други медикаменти

Не комбинирайте УРОРЕК с някои медикаменти за понижаване и контрол на артериалното налягане.

Паралелният прием на продукта с лекарства против гъбичкови инфекции не се препоръчва. Не предприемайте лечение с УРОРЕК, ако сте пациент на терапия след трансплантация.

УРОРЕК не следва да се приема едновременно с лекарства, препоръчвани при проблеми с ерекцията.

Продуктът не може да се приема паралелно с медикаменти за епилептици.

При всички случаи информирайте вашия лекар, ако сте приемали наскоро или още приемате лекарства за друг здравословен проблем.

Усреднени цени в аптеките – 12 лв за опаковка от 30 капсули х 4 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *