Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

САРЖЕНОР / SARJENOR

Съдържа аргинин аспартат, лимонена киселина, натриев хидрогенкарбонат, натриев карбонат, натриев цитрат, захарин натрий, оцветители, аромати.

sargenorПредназначение

Ефервесцентните таблетки САРЖЕНОР са предназначени за общо тонизиране на организма в състояние на умора. Допуска се прием от деца и потребители в напреднала възраст; лекарското мнение за дозировка и продължителност на приема е препоръчително.

Как се приема

САРЖЕНОР ефервесцентни таблетки се приемат разтворени във вода. Деца на възраст от три до 12 години могат да приемат продукта само по лекарска препоръка. Обичайната дозировка за тях е ½ до две таблетки дневно, разпределени през равни интервали от време. Приемът не бива да продължава повече от 15 дни.

Дозата за възрастни е 2-3 таблетки. САРЖЕНОР може да се взема и вечер преди лягане.

Възможни нежелани ефекти

САРЖЕНОР се понася добре, но в редки случаи се наблюдават обриви с мехури по кожата. Описвани са промени в кръвната картина, завишаване нивото на кръвната захар.

Кога НЕ БИВА да се приема

Пациенти, които имат алергия към някоя от съставките на продукта, не трябва да използват САРЖЕНОР.

Не се прилага при деца под тригодишна възраст. Ако необяснимите състояния на умора у деца са продължителни, не предприемайте самолечение с продукта; потърсете компетентното мнение на специалист, за да се изясни причината за това състояние.

Продуктът не е подходящ за бременни и кърмачки.

Взаимодействие с други медикаменти

Този продукт съдържа аргинин аспартат – комбинация от две аминокиселини, която е налична и в други медикаменти. Ако те се приемат паралелно със САРЖЕНОР, може да се получи предозиране на компонента.
Заради опасност от прекомерно усилване или обратно – отслабване на лечебното въздействие при комбиниране на медикаменти, пациентът следва да информира лекуващия за терапевтичните си програми.

______

Усреднена цена в аптеките – 13 лв за опаковка от 20 ефервесцентни таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *