Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Жените трупат килограми след 35, а мъжете – след 40

Сред многото остроумия на тема “килограми” още едно може да се счита научно доказано: напълняваме от годините. Жените започват активно да увеличават теглото си след 35, а мъжете – след 40 години.

jeni-11-290x207Диетичната компания Forza Supplements е поръчала специална анкета на тази тема, информират от medikforum.ru. На въпросите са отговаряли повече от хиляда доброволци. Цел на анкетата била една проверка: да се потвърди или отхвърли твърдението, че трупането на килограми без съществена промяна в начина на живот и хранене, това увеличаване на теглото се случва в средната възраст.

Анкетата напълно потвърдила твърдението. Жените признават, че най-опасната възраст нещата да излязат от контрол е в диапазона 35-40 години. В тази възраст те обикновено са омъжени, грижите да изглеждат привлекателни се занемаряват под натиска на пълното с грижи всекидневие. Много жени твърдят, че вечерят по два пъти – веднъж с децата и втори път – със съпрузите си, които си идват от работа късно.

Мъжете най-често напълняват в интервала 40-45 години. Те винят за това стреса от разводите, както и тежкия работен график: така се оправдават, че не правят усилия да посещават спортни зали. Най-опасна възраст според мъжете е 44 години. В този момент кариерата им е на върха си и нямат време за нищо друго. Критична за жените по аналогични признаци е 38-та година.

След 40 дамите започват живо да се интересуват от диети, изплашени от натрупаните години. Желанието да си върнат младостта рязко нараства. Те започват да ходят на фитнес, да правят кросове и да карат колело. Записват се в клубове по танци. Постепенно желанията им да преживеят втора младост отслабват и към 50-те дамите гледат на натежалите си тела доста по-философски.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *