ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

МУКОПЛАНТ / MUCOPLANT

Съдържа Plantaginis lanceolatae folium cum herba extractum fluidum (течен екстракт от стръкове теснолист жиловлек), ментово масло, екстракт от захарно цвекло, мед, калиев сорбат, вода.

mukoПредназначение

МУКОПЛАНТ е ефикасен продукт на растителна основа, с чиято помощ се постига лечебен ефект при възпаления на дихателните пътища с придружаваща кашлица.

Как се приема

Приемът на МУКОПЛАНТ е съобразен с възрастта на пациента. Деца на възраст 2-6 години могат да вземат по половин чаена лъжичка (2.5 мл) на всеки 2-3 часа. Деца в училищна възраст приемат по една чаена лъжичка сироп (5 мл) на всеки 2-3 часа. Дозата за възрастни е една супена лъжица през същия времеви интервал, т.е. 15 мл през 2-3 часа.

Продължителността на лечението с МУКОПЛАНТ се определя от ангажирания терапевт. Не спирайте приема, ако почувствате облекчение след първите 2-3 дни.

Възможни нежелани ефекти

Не са познати типичните за много медикаменти негативни странични ефекти при лечението с МУКОПЛАНТ.

Сиропът за кашлица МУКОПЛАНТ може да предизвика стомашен дискомфорт и/или диария при потребители на диета с ниско съдържание на калий. Един от компонентите на продукта е калиевият сорбат.

Кога НЕ БИВА да се приема

МУКОПЛАНТ съдържа глюкоза, захароза и фруктоза, поради което приемът изисква точно спазване на дозировката за пациенти на хипокалемична диета.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни взаимодействия с други лекарствени средства.

_________

Усреднена цена в аптеките – 14.20 лв за опаковка от 250 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *