ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да си приготвим лечебен чай от глухарчета?

Глухарчето е истински вълшебник: стимулира функциите на бъбреците и черния дроб, оздравява съединителната тъкан, усилва кръвоснабдяването и благодарение на компонентите си подобрява общото състояние на хора с отслабена именна система.

Изключителна роля играе глухарчето при прочистването на организма от шлаки, отбелязват от www.web-zdrav.ru. Билковите продукти с глухарче активират черния дроб и бъбреците и това ускорява очистването на организма през пролетта и есента.

Чудесна работа в тази посока върши чаят от глухарче. Пролетното или есенно очистване на организма от токсини може да се направи с такъв чай, продуктите за който сме събрали сами.

чай от глухарчета
Как се прави лечебен чай от глухарчета?

Важното е редовното пиене на чай да продължи 4-6 седмици – само тогава ще има ефект. Същността на курса е в това – два пъти на ден да се изпива по една чаша чай. Изключително добро действие има такъв курс при хората с подагра и ревматизъм.

При тези заболявания първопричина за здравословния проблем е нарушената обмяна и това се отразява на съединителната тъкан. Когато обмяната се нормализира благодарение на чая от глухарчета, болезнената симптоматика отслабва.

Болките намаляват и работоспособността на потребителите нараства. Както и доброто самочувствие!

Според най-нови изследвания терапията с глухарчета спира растежа на камъви в жлъчката и предотвратява появата на нови. Ако два пъти в годината се прави по един курс с това лековито растение, проблемът се “консервира”.

Камъните, които вече са образувани, не могат да се стопят – но могат един вид да се успокоят и така да се предотвратят мъчителните жлъчни кризи.

* Ето и рецептата за чай от глухарчета:
Вземат се само жълти листчета от цвета на растението. 1-2 чаени лъжички се лазимат с четвърт литър хладка вода и се кипват.

След една минути се отдръпват от огъня и се оставят за дсетина минути. Настойката се прецежда и се изпива на един път.

Генотрон
Генотрон с корен от глухарче!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *