Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ДЕТРАЛЕКС / DETRALEX

Съдържа пречистена и микронизирана флавоноидна фракция, натриев гликолат, микрокристална целулоза, желатин, магнезиев стеарат, талк, глицерол, хипромелоза, свързващи компоненти, оцветители.

detraПредназначение

Продуктът облекчава симптоматиката при отоци на краката, болка, изморени крака, остри хемороидални кризи. Действа стабилизиращо върху стените на малките кръвоносни съдове, подобрява еластичността и пропускливостта на вените.

Как се приема

Хронични състояния, свързани с венозна недостатъчност, се повлияват благоприятно при терапия от две таблетки дневно. Приемат се на обяд и вечер по време на хранене. ДЕТРАЛЕКС се взема по лекарско предписание; индивидуалната терапия може да бъде различна от стандартната схема.

При проблеми с хемороиди острото състояние се овладява чрез прием на 6 таблетки дневно в продължение на 4 дни.

През следващите три дни се вземат по 4 таблетки, като е задължително правилото това да става по време на хранене.

Консултирайте тази схема с лекаря си. Не превишавайте самоволно препоръчаната доза!

Възможни нежелани ефекти

Консултирайте се с терапевта си, ако ДЕТРАЛЕКС ви причинява обриви, гадене и/или повръщане, тежест и болки в корема, стомашно разстройство. Възможно е да получите главоболие, замайване или общо неразположение.

Има данни за редки случаи на отоци по лицето, гърлото, затруднено дишане и задух. Тези симптоми обикновено не са преходни – спрете приема на продукта и направете консултация със специалист как да продължите лечението си.

Кога НЕ БИВА да се приема

Този продукт не е подходящ за лечение на бременни и кърмачки.

Избягвайте ДЕТРАЛЕКС, ако имате алергия към някоя от съставките му.

Не приемайте ДЕТРАЛЕКС повече от две седмици за лечение на хемороиди, ако в рамките на този срок не е настъпило подобрение.

Препаратът не се взема на гладно; не е желателно да се комбинира с алкохол.

ДЕТРАЛЕКС е продукт с доказани качества; положителният ефект от приема му се усилва, ако това е съчетано с принципите на здравословния живот. Намалете наднормените килограми, избягвайте дългото стоене прави, не излагайте участъци от тялото си с разширени вени на слънце.

Взаимодействие с други медикаменти

Информирайте лекуващия за медикаментите, които сте приемали наскоро или приемате в рамките на поддържаща терапия за друг болестен проблем. По негова преценка ДЕТРАЛЕКС може да се приема паралелно с други лекарствени продукти, без това да влияе на полезното им въздействие или възможните странични ефекти.

Усреднена цена в аптеките – 17.90 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *