ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL

Съдържа нафтифинов хидрохлорид, пропиленгликол, етанол, дестилирана вода.

exoderilПредназначение

ЕКЗОДЕРИЛ е ефективно средство за лечение на гъбички по кожата и ноктите. Препоръчва се при бактериални инфекции, ефикасен срещу плесени и дрожди. Най-често е търсен при проблеми с пръстите на краката, ноктите и ходилата.

Как се приема

Продуктът се предлага под формата на еднопроцентен разтвор или крем. Само за външно приложение!
ЕКЗОДЕРИЛ повлиява болестните форми сравнително бързо; достатъчно е препаратът да се нанесе върху проблемното място веднъж на ден. Преди това кожният участък или нокътят трябва да бъде измит и внимателно подсушен. Независимо от видимото изчистване на проблема, обработката на кожата следва да продължи след затихването на симптоматиката още 2-3 седмици.

При инфектирани нокти лечението продължава 2-3 месеца, докато израсне изцяло нов нокът. При лечението на гъбички по ноктите мъртвата част трябва да се изрязва и изпилява редовно.

Ако имате този проблем, не ходете боси вкъщи, сменяйте редовно чорапите и избягвайте синтетиката. Добрата профилактика не допуска носенето на тесни обувки, в които краката се изпотяват и се създава благоприятна среда за микроорганизмите.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи третираното място може да се зачерви, да усетите силен сърбеж или затопляне. Ако тези симптоми не отшумят, прекратете приложението и се консултирайте с дерматолог за алтернативен продукт.

Кога НЕ БИВА да се приема

ЕКЗОДЕРИЛ не е подходящ за лечение на описаните проблеми, ако имате непоносимост към някой от компонентите на продукта.

Да не се използва, ако целостта на третирания кожен участък е нарушена – драскотини, охлузвания, открити рани.
Ако симптомите на непоносимост не са преходни и се усилват, или забележите други смущения след употребата на ЕКЗОДЕРИЛ, на всяка цена се консултирайте с лекар.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни.

Усреднена цена в аптеките – 6.90 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *