ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ГЕНТОС / GENTOS

Съдържа Populus tremuloides D1, Serenoa repens D6, Conium maculatum D6, Kalium jodatum D12, Ferrum picrinicum и помощните вещества лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, картофено нишесте.

gentosПредназначение

Медикаментът ГЕНТОС е композиция от хомеопатични съставки, които се прилагат при остри и хронични болестни състояния на простатата. Приложима при страдания, свързани с уринирането и кондицията на пикочния мехур.

Специфичните въздействия на компонентите позволяват облекчаване на болки и смущения в уринирането при увеличение на простатата, цистит, аденом на простатата, учестено уриниране с незадържане, болезнено уриниране, парене, сенилна хипертрофия със смущения в областта на пикочния мехур и дебелото черво.

Как се приема

Таблетките ГЕНТОС се поставят под езика половин час преди или един час след хранене. Не стривайте и не сдъвквайте таблетката!

Лечението се провежда в два етапа. Първоначално стандартната терапия предвижда медикаментът да се приема четири пъти дневно по една таблетка, докато се почувства положителна промяна в симптоматиката. След това по преценка на лекаря лечението продължава с редуциран прием на не повече от две таблетки дневно за срок от 2 седмици до 2-3 месеца в зависимост от проблема и хода на оздравяването.

Медикаментът се прилага и при лечение на деца на възраст от една до 12 години, като дозата е намалена и еднократният прием е половин таблетка. Допуска се прием четири пъти дневно, а след повлияване на симптомите се препоръчва редуциран прием два пъти дневно по половин таблетка за 2-3 седмици до три месеца. Медикаментът се прилага при деца в случаи на цистит и нощно напикаване.

Възможни нежелани ефекти

Няма описани. Ако забележите отклонения от обичайното си състояние и можете да ги свържете с този медикамент, на всяка цена се консултирайте с терапевта си.

Кога НЕ БИВА да се приема

Този медикамент не се прилага при лечение на бременни и кърмачки.

Не вземайте ГЕНТОС, ако сте алергични към някоя от съставките му.

Пациенти със заболявания на щитовидната жлеза трябва да бъдат консултирани от специалист, за да се преценят рисковете от приема на този продукт.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма описани.

Усреднена цена в аптеките – 13 лв

 

 
Предупредете вашия терапевт, ако сте на постоянна терапия за друго заболяване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *