Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Планинският кристал подобрява съня и носи любов

Камъните се отличават помежду си с лечебните си свойства

планински кристал

Планинският кристал се смята за чист и вълшебен камък. Казват, че той може да предсказва бъдещето и да помага при формирането на настоящето, дарява човека с интуиция и чувствителност. Планинският кристал нормализира кръвообращението, помага при анемия и скокове в кръвното налягане. Облекчава болките в корема и успокоява преди сън.

Сердоликът помага при главоболие и снема световъртежа. Ако поставите този оранжево-червен камък на очите си за 10 – 15 минути, ще престанат да ви болят и сълзят при възпаление. Сердоликът успокоява нервите, снема треската, помага при зъбобол. Камъкът пази човека от магии и уроки.

Ясписът е пъстър и зърнист камък, който помага при кръвотечения и болки, нормализира общото състояние на организма. Ако ви измъчва стомахът или колити, поставяйте камъка на корема си. Ясписът подобрява възприемането на миризми.

Перлата реагира на измененията в здравето, затова, ако е помътняла или е изгубила блясъка си, трябва да се прегледате при лекар. Перлата се бори с безсънието, дарява душевна хармония и способност за фантазиране и творческа мисъл, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *