Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Една обикновена българка, която сама успя да се излекува от рак

Мария Коева е една обикновена българка, която успява да се излекува напълно от рак. Ето накратко историята на нейното малко чудо:

След „класическата“ операция от рак, Мария следва по пътя на всички онкоболни – лъчетерапия и неизбежната химиотерапия. Ужасните поражения от нея усеща почти веднага – увреждане на бъбреци, черен дроб, стомах и черва. Болките са непоносими, но Мария изпълнява предписаните десет процедури и накрая се оказва без сили, с разбит организъм. Независимо от терапията, изследванията показват, че състоянието й е далеч от очакваното подобрение.

Една българка успява да се излекува напълно от рак
Една българка успява да се излекува напълно от рак

Докато ходи от клиника в клиника,  тя прочита всички достъпни публикации за лечение на рак, в опит да намери лек за себе си, но уви – прогнозата е мрачна.

Тогава сеща, как в детството нейната майка я лекува с билка, известна като чичек (репей). Водена от желание да победи коварния рак, тя се „въоръжава“ литература за билките и се премества да живее далеч от стреса на големия град. На село, в глухата провинция близо до Дряново, тя започва да отглежда сама зеленчуци и животни. Употребява единствено натурални продукти – плодови и зеленчукови сокове, после укрепва и си позволява дори сурово мляко. Не спира да кръстосва пеша полето и хълмовете наоколо с животните, които отглежда сама. В началото местните я гледали със съжаление и като лекарите, не се съмнявали, че й остават повече от няколко месеца живот. След три години здравословен живот тя са завръща в големия град и нейната лична лекарка в Банкя не може да я познае, контролният преглед показал, че в организма на Мария няма дори следа от рак.

По материали на БЛИЦ и Фрамар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Една обикновена българка, която сама успя да се излекува от рак

  1. николай каза:

    Хе! Че какви лекари? Почти всичките са дипломирани мошеници. Никак даже не им е ясна медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *