ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Някои растения помагат при заболяване от рак и за превенция

Желателно е да се грижим за здравето чрез правилно хранене, без да си мислим за рак или за друга болест, докато сме още здрави

Растенията могат да бъдат добри помощници на човека в борбата му с болестите и даже срещу такива тежки като рак. За тази цел е добре да употребяваме редовно билки подправки и други полезни растения като плодове, зеленчуци, ядки, пълнозърнести храни и т.н. Всички те съдържат полезни витамини, минерали, антиоксиданти, феноли, в някои повече в други по-малко.

Ментата е полезна билка, която може да помогне срещу различни онкологични заболявания, може да се пие на чай и да се ползва като подправка в ежедневното хранене. Тя е в състояние да спира кръвоснабдяването на раковите клетки и може да пречиства организма.

Някои растения
Някои растения помагат при заболяване от рак и за превенция

Растението алое е известно със своите лечебни качества към различни болести, от него се прави гел и против рани и при изгаряне. Полезно е и при някои видове рак.

Билката червена детелина е полезна при проблем с баланса на хормоните в тялото. Съдържа витамин Е и други вещества против рак. Противопоказана е за бременни жени и за болни от сърдечносъдови болести.

Розмаринът притежава мастни киселини, които спират образуването на ракови клетки. То е често използвано в кулинарията растение и помага за пречистване на организма и за паметта. Полезен е и за онкоболни провеждащи химиотерапия.

Магданозът също има полезни вещества срещу рак, може да се използва за превенция на болестта, понеже предпазва от образуване на тумори.

Копърът стимулира организма да произвежда антиоксиданти и предпазва от болести. Полезен е при високо кръвно и за перисталтиката на червата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *