ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Има ли полза от модерния Вега тест?

Един от модерните начини за поставяне на диагноза е Вега тест, но дали има полза от него?

Един от модерните тестове, но които много хора са започнали да се подлагат е така наречения Вега тест. Много хора без да са разбрали и само по мнението и препоръката на друг човек бил той приятел или познат се подлагат на този модерен тест.

вега тест
Един от модерните начини за поставяне на диагноза е Вега тест, но дали има полза от него?

Вега тест представляват група от изследвания основаващи се на електропроводимостта на кожата. Те се основават също и на заболяванията, от които се получават промените по нея. Това са елкектродерматологични тествания, които у нас са познати като Вега тест, основаващи се на „измерване на електродермалната активност“ (EDA). Той се състои от галванометър. Към устройството има електрод, който се държи от пациента, освен него филтър и тънко устройство като писалка, с което се подава ток към определена част от кожата на пациента, към определени биологични точки. Получените данни той ги сравнява с базата данни в паметта си. Филтрите използвани от уреда са от течни екстракти от храни. Други уреди работещи на този принцип са детекторът на лъжата и друг за измерване на телесни мазнини. Те не са точни, но приемат, че са такива, а точността зависи от квалификацията на специалистите, които ги ползват, от базата данни и процесорното уравнение, което означава, че могат да имат различия в изследванията.

Лекарите са на мнение, че ползите от такива изследвания са толкова, колкото са и тези от вземането на плацебо. Тук играе роля и самовнушението на пациентите. От измерване на електропроводимостта на кожата, кантар и база данни се получават резултати от изследвания, които създават работа на специалистите, а Вега теста се използва като работеща услуга и се очаква да има повече полза за свалянето на килограми. Той улеснява ползващите го и заменя необходимостта от съответния образователен ценз.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *