Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

БЕЗАЛЕРИЯ / BEZALERIA

Съдържа левоцетиризин, микрокристална целулоза, лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, хипромелоза, титанов диоксид и макрогол.

bezaleriaПредназначение

БЕЗАЛЕРИЯ е противоалергичен лекарствен продукт. Прилага се успешно при остри и хронични състояния като алергичен ринит и уртикарии.

Как се приема

Стандартната доза на прием е една таблетка дневно. Вашият лекар трябва да прецени дали тази доза е подходяща за вас или се нуждаете от индивидуална схема. Не вземайте медикамента самоволно, без медицинска консултация!

Възможни нежелани ефекти

Приемът на този медикамент може да бъде последван от необичайни симптоми, които обикновено са преходни: главоболие, сухота в устата, сънливост и необяснима умора. Възможни са типични алергични реакции като сърбеж и обриви, задух, гърч. Ако тези състояния следват всеки прием на лекарството, непременно съобщете това на терапевта си.
В отделни случаи е съобщавано за болки в корема и мускулите, отоци на лицето и гърлото, мъчително преглъщане, срив на кръвното налягане, сърцебиене, колапс. Подобни ефекти налагат незабавно спиране на лекарството и консултация с медицинско лице.

Кога НЕ БИВА да се приема

БЕЗАЛЕРИЯ не се прилага за лечението на деца на възраст под 6 години.

Бременни и кърмачки се нуждаят от лекарска преценка – дали лечението с този медикамент е напълно безопасно за тях и детето им.

Продуктът не е подходящ за пациенти с тежки бъбречни заболявания.

Комбинираният прием с алкохол може да се отрази върху ефективното въздействие на БЕЗАЛЕРИЯ. Лекарството не се препоръчва в случаи на непоносимост към някоя от съставките му.

Взаимодействие с други медикаменти

Това лекарство влиза във взаимодействие с продукти, предназначени за потискане на централната нервна система (седативи) – усилва въздействието им. Предупредете лекуващия за това, както и за всеки друг медикамент, който приемате или сте приемали наскоро.

__

Усреднена цена в аптеките – 18 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *