Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вече има лек за миомата?

Миомата е доброкачествен тумор на матката, който се среща до 60% при жените

 

mioma

Според статистиката в страните от Европейския съюз годишно се извършват 300000 хирургически операции за отстраняване на туморни образувания от матката. Прилага се и консервативно лечение с определени медикаменти, предписани от специалист.

Отскоро у нас се използва ново и ефикасно лекарство, което овладява маточното кървене вследствие на заболяването и трайно намалява обема на миомните възли. То се приема веднъж дневно в продължение на 28 дни, като целият курс на лечение трае три месеца. Едно от предимствата на хапчето е незначителният риск от поява на странични ефекти. Европейската комисия позволи и удължена употреба на медикамента, позволяваща повторен курс на тримесечно лечение.

Според проучванията, данни от които бяха съобщени на националния конгрес по акушерство и гинекология в Пловдив, преди започване на медикаментозната терапия при 30 жени миомната болест е имала ясно изразена симптоматика. На третия месец оплаквания са имали само 5 пациентки, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *