Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Колкото е красива пролетта, толкова коварна е тя за нашето здраве

Пролетта може за някои да е шестица от тотото

 

пролет

Но не се изненадвайте, ако тези някои използват тялото ви, за да се размножават и да ви разболяват. Все още неотшумялата грипна вълна получи нов шанс от високите температури. Така възможността вирусите да оцелеят по-дълго, особено в помещения с много хора, се увеличава. Ако дълго време сте в затворена стая и не проветрявате, улеснявате злосторниците до голяма степен. Но дори и това не е гаранция, особено ако в стаята ви има кихащ или кашлящ колега. Много хора правят грешката да мислят за имунната си система само като застудее. Но рязкото затопляне също е шок за тялото. Какво може да направите? Механичното отстраняване на болестотворните причинители е важен момент.

Разбира се, знаете за тези, които може да са по ръцете ви, и ги миете често. А онези, които сте вдишали… Носът е входна врата за много от тях. Затова е добре да го промивате или със спрей с морска вода, или да си купите чайниче за джала нети. Сложете вода в него и разтворете морска сол. Получената смес излейте в едната ноздра. При навеждане на главата течността изтича от другата. Добре е това да се прави два пъти дневно, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *