Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Милен Антонов препоръчва следните действия при лечение на рак!

Повечето не могат да променят живота си, при лечение на рак, понеже са финансово слаби и не могат да си позволят да идат на село и да се хранят и живеят здравословно, както Милен Антонов направил с майка си.

За майката на Милен е било също много трудно да се убеди да иде да живее на село и ако той беше сбъркал в това, което я убеждава, тя е можела да умре от коварната болест рак, а той никога не би допуснал това да се случи. В градовете е трудно да живее човек природосъобразен начин на живот, поради замърсения въздух, напрегнатия начин на живот, електромагнитното облъчване и т. н.

лечение на рак
Милен, който помогна на майка си да се излекува от рак

Милен Антонов се е занимавал с опознаване на някои религии като Християнство, Дзен, Индуизъм и е стигнал до извода, че трябва да осмисля всички мисли и емоции в ума и те ще се разтопят и че не трябва да позволяваме да ни натрапват мисли и страхове. Спокойствието е първото нещо, което е трябвало да приложи майка му и това е било трудно за нея. Да не мислиш за болестта и да не се страхуваш, че ще умреш е важна стъпка към овладяване на болестта при лечение на рак. Спокойствието подсилва имунната система и тя се справя със здравословните проблеми.

На село те са използвали лакмусови лентички за проверка на киселинността на тялото. Тя е на 58 години. Храненето на село се е състояло с чиста растителна храна, сокове, ядки, вземала е и ХУСК сутрин преди ядене. Пиела е вода затоплена с разтворена бучка лед. По съвета на билкар е вземала и хума за пречистване на организма.

Още за историята им може да прочетете ТУК>

Милен Антонов е препоръчал в интервюто по телевизията да се прави следното при тежки болести като тази на майка му, които сайтът svoizbor.com изброява по следния начин:

лечение на рак

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *