ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Болна от рак майка оздравя по съвета на сина си Милен Антонов

Едно доказателство, че здравословния начин на живот може да победи тежки болести като рак, диабет и други

Много хора се стряскат като чуят болестта рак и с основание. Много хора умират от нея всяка година по света. Но все пак тя не е присъда. Има начини да се овладее положението и да се избави болния от рак. Още едно доказателство, че ракът не е непобедим е случаят с майката на Милен Антонов, която била болна от рак и оздравяла само с промяна на начина на хранене и на живот.

лечение на рак
Милен Антонов, който помогна на майка си да се излекува от рак

През февруари в предаване на БНТ скромният българин Милен Антонов заяви, че неговата майка е оздравяла само за месец от рак. Била е прегледана от комисия с шеф професор Коруков, изпълнителен директор на ИСУЛ. Комисията се е състояла на 4 февруари и потвърдила диагнозата за болестта рак. Официалната медицина може да предложи само лечение с лекарства, които да забавят болестта или в някои случаи да оздравее, но с опасност отново да се появи. Според много лекари и лечители химиотерапията би забавила оздравяването само защото отслабва имунната система.

Милен заявява в интервюто си по БНТ, че за обикновен човек е много трудно да успее да промени начина си на живот. Главната причина е възможностите, които има всеки един човек при лечение на рак, тази коварна болест, която е бичът на днешния век.

Милен Антонов препоръчва следните действия при лечение на рак, които може да видите ТУК>.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *