ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето как българин пребори наведнъж 10 болести!

Българинът Дамян Глуховски успя да пребори 10 болести със специален режим на хранене и спорт

Бай Дамян е от Асеновград и разказва за себе си как е бил тежко болен от 10 болести и е бил обречен на почти инвалиден живот. Лекарите са му казали, че те са нелечими. Повечето от тях ги е придобил, когато е бил на работа в КЦМ край града. Той страдал от пиелонефрит, хипертония, хепатит А, язва, гастрит, дископатия и хронично главоболие са само една част от колекцията му от болести, която го обричала на почти инвалиден живот.

За дископатията му лекарите не могли да направят нищо, не помогнали нито лекарствата, нито минералните бани, нито физиотерапията. На направените рентгенови снимки се вижда, че от гръбначния му стълб се подават остри шипове. Когато е станал на възраст за пенсиониране, вече е бил почти инвалид.

10 болестиСега обаче той е с показатели на кръвта като на младеж. Спортува и работи като 20-годишен. От 17 години Дамян Глуховски е с кръвно на спортист и поддържа тегло 63 кг. при ръст 173 см. Работи наравно с работниците, които му берат черешите и на други места. Съставил си е йога с динамични пози, за която е написал книга. Пробягва спокойно 5 километра и може да преплува също така 2-3 километра. Всеки ден тренира – бягане – 9 км., коремни преси – 700, въртения около кръста – 500. Храни се само един път на ден, основно храната му се състои от бобови растения, плодове, зеленчуци, орехи.

Бай Дамян е на мнение, че хората боледуват, защото не пият вода. Неговият режим на пиене на вода е половин час преди ядене и 2 часа след ядене. Неговият съвет е да се пие вода от извор или преварена с температура около 36 градуса. Той твърди, че не е направил нещо ново за здравословния начин на живот и всички негови постижения за подобряване на здравето си дължи на прочетеното в книгите, а той само го прилага и е добил опит.

Според него човек може да живее до 150 и дори до 180 години, ако спазва здравословните принципи на живот и хранене. Бай Дамян обяснява пред вестник „Стандарт”, че може да се изчисли колко е заложено да живее човек по формула като се умножат годините на навършена полова зрелост – 18 по 10 – получава се 180 години заложени генетически в нас да живеем, които не можем да достигнем.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *