БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Лечебна смес по тибетска рецепта за здраво сърце

Една от най-старите в света – тибетската медицина се справя с болестите благодарение на даровете от природата.

В тази част на света берат всяка билка, отчитайки всички аспекти от развитието й – кога е поникнала, при какво разположение на звездите трябва да се бере, през кое време на годината и др.п. Някои лекове, които приготвят хората от Тибет съдържат хиляди съставки. Например, имат рецепти за успокояване на духа, за подмладяване, за премахване на зли уроки и много други.

Ние ще ви запознаем с една рецепта, която лесно можете да приготвите в нашите условия. Особено важно за тази рецепта са не само съставките, а и начинът на приготвянето им. Освен това трябва да запомните схемата, по която да пиете от лекарството.

Необходими продукти – 5 лимона, 3 глави чесън, връзка магданоз, 1 чаена лъжичка сминдух – смляни семена от сминдух се продават в пакетчета като подправка във всеки супермаркет.

Приготвяне:

Нарязвате на ситно лимоните заедно с кората, като изчиствате семките. Нарежете чесъна и магданоза. Всички съставки сложете в литър и половина вода и варете 15 минути на не много силен котлон. Прецедете след като изстине и сипете в бутилка от тъмно стъкло, например бирена, но да има капачка, с която се затваря.

От така приготвената смес можете веднага да започнете да вземате по 20 мл сутрин на гладно в продължение на 1 месец. Ако сместа не ви стигне, направете пак. След един месец направете 1 седмица почивка и пийте пак от лекарството още един месец.

Тази схема за лечение трябва да правите всяка пролет, защото тогава организмът е най-слаб.

 

Природен еликсир за подсилване на организма!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *