ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лютите храни успешно стопяват туморите на опасния рак

Учени са открили, че лютите храни като червения пипер стопяват туморните клетки на опасния рак

Всички люти храни и билки имат антитуморен ефект и се борят с опасната болест рак. Към тях спадат лютите чушки, хрянът, лютият кайенски пипер и джинджифилът. Мексиканските люти чушки Habanero също спадат към този списък с лечебни храни и отскоро се срещат по пазарите у нас.

В лютите чушки се съдържа веществото капсацин, което е без цвят и мирис, но причинява клетъчна смърт на раковите клетки. През 1912 г. химикът Уилбър Сковайл разработил тест, който се използва за измерване лютивостта на лютите чушките и мерните единици за количеството капсацин в тях носят неговото име. През последните няколко години са правени редица изследвания за влиянието на веществото капсацин върху раковите клетки. В едно от тях се наблюдава намаляването им в опитни мишки, на които е давано капсацин с рак на простатата с 80%. При друго изследване върху мишки с ракови клетки от рак на панкреаса е наблюдавано 50% намаляване броят на раковите клетки, пише preventcancer.aicr.org.

лечение на рак
Лютото помага

Един лекар успял да се излекува от рак в 4-ти стадий с помощта на лютите храни. Той си е направил специален сандвич за лечение, продуктите за който се намират и в България. Този сандвич може да го ползвате за храна по 2-3 пъти на ден. В сандвича се използват мексиканските люти чушки Habanero, но ако не ги откриете на пазара, те могат да бъдат заместени с наши люти чушки, но трябва да са много люти.

За приготвяне на сандвича се настъргва една люта чушка Habanero, може и със семената й. Настъргват се и 2 скилидки чесън, добавя се и масло и след като се смесят остава да се намажат на филия хляб. Лекарят ползвал този сандвич е изяждал и по супена лъжица от емулгирано рибено масло от черния дроб на риба херинга като го е приемал 1 път или 2 пъти на ден, но не го е поставял върху сандвича. Например рибеното масло от херинга може да се употребява преди или след вземане на лютия сандвич с храна подходяща за болестта, например зеленчукова салата.

Може да се използват срещу рак и тумори също и задушени и настъргани чесън и чушки Habanero на пара и естествено масло и така да се яде. Да не се ползват маргарин и други вредни масла и храни. За предпочитане е да се ползва сурово или органично масло с масленост над 80%.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *