ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Създадоха нов начин за отслабване и против проблеми с храносмилането

Ново изследване базирано на пробиотици за осъществяване на по-лесен начин за отслабване

В много случаи желаещите да отслабнат правят всичко правилно – хранене, физически упражнения, но въпреки това няма добри резултати. Не малко хора стигат до това положение. Дали причината е в нещо ново и непознато, или в генетиката, но килограмите си стоят все така непокътнати. Какво в случая е пропуснато да се направи за успешното отслабване?

отслабване
Създадоха нов начин за отслабване и против проблеми с храносмилането

До изненадващата истина, че проблемите са в храносмилането са стигнали много лекари. Всички видове стомашни проблеми могат да се дължат на лошото храносмилане. Лекарите са решили да изследват на по-активните храносмилателни системи, понеже те са виновни за появата на лошото храносмилане. Проблемът се състои в това, че ако червата не са си свършили работата, стомахът може да се превърне в развъдник на лоши бактерии. Те от своя страна причиняват болки в стомаха, подуване и газове. Причината за безуспешния добър резултат може да бъде реакция на организма да трупа повече запаси като приема повече храна.

Специалисти са обсъждали години наред как могат пробиотиците да помогнат за подобряване на хрaносмилането. В една публикация в British Journal of Nutrition било публикувано изследване, в което се описва, че точно пробиотиците причиняват загуба на мазнини. След ползване на различни пробиотични комбинации по време на изследване, хората свалили около 8-9% от особено нездравословната висперална мастна тъкан, която е от 1 до 3% от мазнините около хълбоците и се трупа около сърцето и други органи.

Много хора предпочитат да консумират кисело мляко заради пробиотиците в него, но за тези, които имат за цел да постигнат отслабване, то не е най-доброто решение, тъй като има и мазнини и калории.

Във водещите компании за натурални храни в Масачузетс е разработен продукт, съдържащ пробиотици. Това е уникален спорообразуващ пробиотик, който е създаден от учените да издържа на телесната топлина и по този начин полезните бактерии влизат в храносмилателната система без да са повредени и така подобряват храносмилането, помагат да не се подува корема от създалите се газове, при диария и запек и за нормализиране на  рН на организма.

В състава на хранителната добавка влиза и екстракт от зелен чай, който съдържа полезни съединения помагащи за увеличаване на термогенезата на мазнините и тяхното окисляване, а това помага да се постигне желаното отслабване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *